Warande brengt de Spaanse kust naar Beveren.

Uren plezier in de zon? Daarvoor hoef je echt niet naar Spanje te reizen! In Warande Beveren, het grootste winkeldorp van Vlaanderen, kan je op zondag 29/7 namelijk de hele namiddag terecht om de allerlaatste solden te scoren in een zomerse sfeer en voor nostalgisch speelplezier op springkastelen voor de kleintjes en de volwassenen.

Even tot adem komen tussen het springen door, dat kan. Ga gewoon een gratis ijsje ophalen in de zomerse chalet in Warande. Deze dag heet dus niet voor niets ‘Costa del Solden’!

Wil je je zomerdagje afsluiten met een mooi cadeau? Dan kan je met je stempelkaart – die je in je brievenbus vond als je in de buurt woont – terecht in winkels in Warande Beveren en in deze van het grootste winkeldorp. Heb je vijf stempels verzameld? Dan win je leuke zomerspullen! Er is een cadeau voor iedereen!

En, geen zorgen als je geen stempelkaart ontvangen hebt. Je kan er ook gewoon eentje ophalen in één van onze winkels.

See you there!