Halloween!

De hele herfstvakantie griezelen bij Warande Beveren

 

Beveren wordt tijdens de herfstvakantie dé verstopplek van heksen, spoken, vampiers en monsters … want dan kunnen al de kids Halloween vieren in Warande Beveren! De hele vakantie lang staat er een super eng spookhuis tussen de winkels Veritas en Proximus.  Het spookhuis is open van 10u tot 18u. Voor de dappere kinderen, the place to be!!!  Iedereen zal het zeker vinden in de scary aangeklede winkelstraat.

Op zaterdag 27 oktober is Warande Beveren pas echt de hot spot voor alle kleine griezels. Dan kunnen de kinderen een speurkaart ophalen in één van de vele winkels en op spokenjacht vertrekken. In de winkelstraten en winkels zitten in totaal 7 griezels én de Bever, de mascotte van Beveren, verstopt. Bij elke griezel die ze spotten, krijgen de kids een stempel.  Hebben ze de zeven griezels gevonden, dan kunnen ze grabbelen in een griezelton in het spookhuis.

Ga ook op Trick & Treat want alle verklede spokenjagers krijgen bij de handelaars een handje snoep. De griezelouders? Die genieten van een lekker tasje gratis pompoensoep aan de chalet! Kom dus snel naar Warande … als je durft!