Herfst Shopping Weekend!

 

HERFSTSHOPPEN IN WARANDE

Warande Beveren is op zaterdag 22 en  zondag 23 september the place to be!
Tijdens het herfstshoppingweekend kunnen bezoekers er niet alleen shoppen met korting (dankzij de bonnenfolder in Beveren Magazine) en genieten van muziekoptredens in heel wat genres, maar ook het topmodel in zichzelf ontdekken…
Op 22 september hebben we namelijk onze favoriete influencers Nanja Massy en Matti Verbeeck uitgenodigd voor persoonlijke stylingsessies. Met hun tips & tricks over make-up, haar en fashion stomen ze iedereen klaar om de catwalk onveilig te maken. En dat mogen ze dan ook meteen doen tijdens de modeshow op 23 september.

We belonen zelfs onze modellen voor een dag met shoppingbudget! De modeshow wordt om 14.30u op de Grote Markt in Beveren afgetrapt. Niemand minder dan de geboren en getogen Beverse fashionista Eline de Munck zal deze modeshow in goede banen leiden. Nadien kan je nog nagenieten van de mooiste herfstcollecties die op de kleinere podia worden getoond in de winkelstraten van Beveren.

Maar ook de kids zijn we niet vergeten. Zij kunnen in Beveren Magazine en in onze winkels een herfstige kleurplaat vinden. Hebben ze die ingekleurd? Dan mogen ze ‘m op 22/9 tussen 13 en 18u inleveren, en krijgen ze een gratis pannenkoek in de plaats. En mama en papa krijgen een gratis drankjeton bij iedere aankoop. Herfstplezier verzekerd!

Bonnenfolder

Omdat we onze klanten graag in de watten leggen, brengen we een gratis bonnenfolder uit met veel waardevolle promoties. Alle bonnen zijn geldig van zaterdag 22 september tot en met zaterdag 6 oktober.