School, kantoor, shoppen, op café … je voeten brengen je de hele dag waar je moet zijn. En dus verdienen ze een bijzonder paar schoenen, dat helemaal on-trend is dit najaar. Er is voor elk wat wils, dus kies je favorieten en kom ze scoren in Warande!

Relaxed rebel: slouchy laarzen

Of ze nu kort zijn, of lang… deze herfst zijn laarzen ‘slouchy’. Deze afzakmodellen zitten niet alleen super comfy, maar passen ook perfect bij al je looks. Casual jeans met een wijde top? Check! Een jurkje met een print en gekleurde panty? Topcombi! Eens je je paar vindt, wil je het nooit meer uittrekken.

That seventies boot (Torfs):

 

 

 

 

 

 

 

 

Perfecte tussenmaat (Torfs):

 

 

 

 

 

 

 

 

Lady in red (Torfs):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sporty Spice: speciale sneakers

Ga je voor sneakers? Dan kies je best een paar dat eruit springt! De klassieke sportieve schoenen maken plaats voor modellen in speciale stof – fluweel is een topper! – met opvallende prints en futuristisch design – of net een retro nineties-toets. De kids gaan nog een stapje verder, en trekken zelfs lichtgevende schoenen aan!

Fluweelzacht (Veritas):

 

 

 

 

 

 

 

Luipaard-lopers (Torfs):

 

 

 

 

 

 

 

 

De Spice Girls achterna (Torfs):

 

 

 

 

 

 

 

 

Minimalist (Torfs):

 

 

 

 

 

 

 

 

Comic book style – Mannen (Torfs):

 

 

 

 

 

 

 

 

Bling bling – Kids (Torfs):

 

 

 

 

 

 

 

 

Fun & fluo – Kids (Torfs):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Instagram icon: soklaarsjes

Volg je Kendall Jenner en de Hadid-zusjes op de voet? Dan heb je deze super strak aansluitende laarsjes vast al wel gespot. Kan je goed op hakken lopen? Dan boosten deze booties je aantal volgers – en je booty! 😉 Look like a model, feel like a goddess!

Op smalle voet (Torfs):

 

 

 

 

 

 

 

 

Basic beauty (Torfs):

 

 

 

 

 

 

 

 

Athletic chic (Torfs):

 

 

 

 

 

 

 

 

We ❤️ Tommy (Torfs):

 

 

 

 

 

 

 

 

Flower power (Torfs):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Power people: combat boots

Laat je voetstappen duidelijk weerklinken met een paar militair geïnspireerde combat boots. Stoere durvers gaan voor een klassiek pikzwart model, terwijl klassiekere voetjes zich thuis voelen in cognac-kleurige suède exemplaren. Combineer met sokken die gezien mogen worden, en plooi ze over de rand.

Cognac classic (Torfs):

 

 

 

 

 

 

 

 

Glitter girl (Torfs):

 

 

 

 

 

 

 

 

Stoer & stevig (Torfs):

 

 

 

 

 

 

 

 

Lekker nonchalant – Mannen (Torfs):

 

 

 

 

 

 

 

 

De echte original (Torfs):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Girly girl: veel versiering

Eenvoudige instappers zijn zo 2017. Wil je hip zijn, dan kies je rijkelijk gedecoreerde schoenen. Kwastjes, strikken, studs, veren, nepbont … Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt het wel op een paar stappers vinden. Maak van elke outfit een feest!

Fluffy feet (Torfs):

 

 

 

 

 

 

 

 

Pluim op je … schoen (Torfs):

 

 

 

 

 

 

 

 

Lief klein konijntje (Torfs):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belgian babe: tegen de regen

Het is een feit: als je in België woont, moet je altijd voorbereid zijn op regen. Gelukkig zijn rubberlaarsjes super trendy – al helemaal als je ze in een flashy kleur of in een gekke print kiest. Leg ze altijd in je auto!

Glam rock (Veritas):

 

 

 

 

 

 

Miauwkes (Torfs):

 

 

 

 

 

 

 

 

Goed gestrikt (Torfs):