Het weer wordt warmer, de bloemen ontluiken … Kortom: de lente komt er weer aan! Het perfecte moment om op zoek te gaan naar een nieuwe outfit die perfect bij de nieuwe trends past. Van zonnige tinten tot luxueuze stoffen … Het belooft een seizoen vol stijl en kleur te worden!

 

Zachte stof voor sterke vrouwen

Je hebt het vast al overal om je heen gemerkt. Satijn is echt niet meer alleen voor chique avondjurken en sexy kamerjasjes. Deze lente draag je satijn als geraffineerde top, in een fun & flirty jurkje en zelfs aan je voeten – gecombineerd met de grote trend van 2018, fluweel.

 

 

Feelin’ blue?

Au revoir, grijstinten. Welkom, poederblauw! Deze kleur ziet er ton-sur-ton met hemelblauw of zelfs marine heel cool uit, maar werkt ook perfect met wit, roze en zwart. Is zowel voor haar als voor hem een alomtegenwoordige trend.

 

Leer-rijk

Faux leather voor de dierenliefhebbers, the real deal voor de luxepaardjes. Leren kledij is al lang z’n Matrix- en gothic-fases voorbij en kan je nu zonder problemen dragen als onderdeel van een speelse lente-outfit. En voor de echte durvers heeft Hunkemöller zelfs lingerie met nepleren accenten gemaakt …

 

Mellow yellow

Is er een kleur die je vrolijker maakt dan geel? Wij vinden alvast van niet! Zonnegeel, botergeel, pastelgeel … In de lentecollecties kan je bijna alle tinten vinden. Dus of je nu gaat voor een schattige Beertje Paddington-look of een gebloemde droom … Geel zal het zijn!

 

Jungle fever

De mode heeft zich nu al een paar seizoenen in het oerwoud verschanst. Maar waar het vorig seizoen nog volop zebra’s, tijgers en luipaarden waren die de toon aangaven, is het nu de beurt aan het meest gewiekste jungledier: de slang. Begin voorzichtig met een (nep-) slangenleren accessoire of doe eens gek en stort je meteen op een heel jumpsuit in reptielenhuid.

 

Papa, ik lijk steeds meer op jou

Het gebeurt niet vaak dat we naar onze vaders van middelbare leeftijd kijken voor fashion-inspiratie. Maar dit seizoen mag het. Zelfs tieners kiezen namelijk resoluut voor de dad sneaker, oftewel de schoen die eruitziet alsof je pa ‘m zou dragen om met de hond te gaan wandelen. In 1998. Maar dan in een cool – en supercomfy – jasje natuurlijk.