We kennen het allemaal. Het is tijd voor een nieuwe bh, maar als je eenmaal in de winkel staat weet je echt niet waar te beginnen. Er is zoveel keuze, en wat is nu ook weer precies je maat? Gelukkig heeft Hunkemöller de Sexy Shapes bedacht: 4 categorieën die je helpen jouw perfecte lingerie te kiezen.

Delicious Demi

Zijn jouw boezemvrienden net ietsje zwaarder aan de onderkant, en hebben ze eerder een langeafstandsrelatie? Dan is de Delicious Demi perfect voor jou. Klein of groot, ze bestaan in alle maten en in een enorme waaier aan kleuren en prints. Deze bh’s geven je een subtiel, zacht glooiend décolleté.

Hope

Zei iemand ‘zonder beugel’? Deze zachte bh is zo comfy dat je ‘m niet meteen bij je thuiskomst hoeft uit te zwieren. En check eens wat een origineel kleurtje.

 

 

 

 

 

 

 

 

Clover

Speciale avond in het verschiet? Of gewoon zin om jezelf te verwennen? This bra will not let you down. Verfijnde kant, rode roosjes, subtiel lijnwerk op je borst … in dit fantasietje voel je je net een sprookjesfiguur – maar dan uit een heel sexy sprookje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beautiful Balcony

Voor borsten met een druppelvorm die dicht bij elkaar liggen, is er de Beautiful Balcony. Perfecte ondersteuning voor je … euh … balkon, met bandjes die ver uit elkaar staan voor een open halslijn en zelfs verwijderbare padding voor die dagen dat je een extra boost wil.

Angie

De ultieme multitasker. Strapless, gekruiste bandjes, één bandje, klassiek … Angie kan het allemaal! Bovendien bestaat ze in bijna alle kleuren die je kan bedenken. Just what you need!

 

 

 

 

 

 

 

 

Imelda

Imelda is echt een basic met een twist. Bovenop de perfect passende balconette ligt een subtiel laagje zwarte kant. Ook onderaan is ze afgewerkt met een frivool randje, wat er echt een girly bh voor elke dag van maakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fabulous Full Cup

Zijn jouw girls aan de grotere kant, en hou je ze graag op een elegante manier in bedwang? Dan is de Fabulous Full Cup echt iets voor jou. Speciaal bedacht om je extra veel steun te geven, en met een iets hogere halslijn. Miss Fabulous heeft haar naam niet gestolen.

Diva

Is er een Diva in the house? Deze half transparante, half blikdichte beha met fijne bloemblaadjes steunt je echt in elke situatie, en past zich aan de kleur van jouw outfit aan. Van nude tot pimpelpaars. En de bijpassende slip? Die zit minstens even goed!

 

 

 

 

 

 

 

 

Nina

Hou je van een eerder bescheiden look, en wil je je borsten een cupmaat kleiner laten lijken? Daar kan Nina je bij helpen! Superpraktisch, maar daarom niet minder mooi! Bovendien drukt deze bh je boezem echt niet plat, maar geeft ze ‘m wel een stevige knuffel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perfect Plunge

De ultieme bh voor de durvers onder ons: de Perfect Plunge. Lekker diep uitgesneden voor een duizelingwekkend décolleté, en vaak ook met de nodige push-up-kwaliteiten. Let’s bring sexy back.

Plunge

Wil je Jessica Rabbit achterna? Dat kan met de Plunge. Een maximizer, die je boezem dus wel twee maten groter maakt en ze tegelijk ook samenbrengt voor een décolleté om U tegen te zeggen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pearl

Waan je in FIfty Shades of Grey met de Pearl. Kant, strakke lijnen, zelfs een choker … Alles wat je nodig hebt om je liefste te verrassen. Durf jij ze aan?