Een nieuw seizoen? Dat vraagt om nieuwe schoenen! En ook deze zomer heb je weer keuze uit ongelooflijk veel leuke modelletjes in Warande. Wij nemen je alvast mee door de trends, van stoere slangensneakers tot schattige sandaaltjes. Wedden dat je je nieuwste paar in dit artikel vindt?

 

Bijna bloot: open sandaaltjes

Van de runway tot de rode loper … deze zomer is de ‘nude sandal’ echt overal. Hij wordt zo genoemd omdat hij heel veel van de voet laat zien, maar deze sandaal met dunne riempjes blijft toch heel draagbaar. Dus boek meteen een pedicure en probeer ze zelf!

Mooi metallic (Veritas)

 

 

 

 

 

 

 

Alleen voor durvers (Torfs)

 

 

 

 

 

 

 

Gladiator 2.0 (H&M)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ready? Set. Go! : sportieve sandalen

De jaren negentig zijn al een tijdje aan een comeback bezig, en da’s nu ook aan onze voeten te zien. Laat je voor deze atletische schoenen inspireren door Sporty Spice en de plateauzolen waar je vroeger zo van droomde. Niet bang van een fashion-risico? Dan kun je je zelfs aan bedrukte badslippers wagen, zoals de exemplaren die H&M speciaal voor de serie Stranger Things uitbracht.

Spice Girl style (Torfs)

 

 

 

 

 

 

Bingewatch-slippers (H&M)

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor Fila-fans (Torfs)

 

 

 

 

 

 

 

Take a walk on the wild side: stijlvolle slangenprint

Na het luipaard is het nu de beurt aan een ander wild dier om zijn opwachting te maken op onze voetjes. De slang! Cobra, anaconda of zelfs adder … slangenprint past perfect op al je zomerschoenen. Elegant op een muiltje, klassiek op een sandaal of zelfs verrassend op een vlotte sneaker. Laat je wilde kant zien!

Slangenstappers (Torfs)

 

 

 

 

 

 

Sexy snake (H&M)

 

 

 

 

 

 

 

 

Jungle fever (Torfs)

 

 

 

 

 

 

 

Tutti frutti: lekker kleurrijk

Net als elke zomer staat ook nu weer kleur centraal. En dit jaar hoef je je echt niet in te houden … hoe feller, hoe beter, en dan liefst nog alle tinten tegelijk. Een hevig kleurtje laat jouw (zongebruind) kleurtje beter uitkomen en brengt je meteen in vakantiesfeer. Nu nog een cocktail en je bent er klaar voor.

Regenboog aan je voeten (Veritas)

 

 

 

 

 

 

Geborduurde beauty’s (Esprit)

 

 

 

 

 

 

 

 

Pretty in pink (Torfs)