Ja hoor, het is bijna zover. Binnenkort gaat de school weer van start. En om meteen een goeie eerste indruk te maken hebben je kids natuurlijk coole kleren nodig. Gelukkig kan je die bij Warande vinden!

JBC: stoere kleurexplosie

Bij JBC staat de nieuwe collectie helemaal in het teken van kleur. Van knalgroen tot mosterdgeel en hemelsblauw –  een regenboog is er niks tegen! Zowel voor jongens als voor meisjes hebben ze in deze tinten vlotte en nette outfits bedacht waarmee ze toch fijn kunnen bewegen.

Is je kind eerder stoer, en niet zo voor de zuurstokkleurtjes? Geen probleem, ook aan hun heeft JBC gedacht. Of wat dacht je van zwarte skinny jeans, grafische prints en zelfs luipaardvlekken. Rock on!

 

 

H&M: net als de grote mensen

H&M haalt z’n inspiratie voor de kids bij de volwassenencollectie. Net als bij de ‘grote mensen’ zien we oversized parka’s en tijdloze perfecto’s – in nepleer natuurlijk – gecombineerd met jeans en zachte truien die je nooit meer uit wilt trekken.

Maar het blijven natuurlijk kinderen, en daarom is er ook heel wat glitter in de back to school-collectie te vinden. Wij zijn vooral fan van de pailletten die je van kleur kan doen veranderen. Hoe cool is dat?


VERITAS: cute, cuter, cutest

Voor een leuke rugzak moet je natuurlijk bij Veritas zijn. Daar vind je stevige exemplaren met space- en legerprints of zelfs in de vorm van een dier. Iedereen op de speelplaats gaat jaloers zijn! Ook de comeback van de scrunchie is Veritas niet ontgaan, en ze hebben dan ook een miniversie gemaakt. Nog zo’n onmisbaar item voor de schooltijd? Personaliseerbare labels die je overal in kan naaien, zodat je kleintje z’n mooie vossenrugzak niet kwijtspeelt!

 

TORFS: stevige stappers

Het schooljaar meteen op goede voet beginnen doe je bij Torfs. Net als vorig jaar voor volwassenen, zijn boots nu ook voor kids populair. Koop ze in een neutrale kleur, zodat je ze met wel duizend herfstoutfits kan matchen. Of ga voluit voor roze als je een echte prinses in huis hebt.

Ook sneakers blijven scoren, maar alleen als ze er superhip uitzien. Mix&match, slangenprint, fluokleuren … je kunt het zo gek niet bedenken of Torfs heeft het. En de Geox-exemplaren helpen je zelfs met zweetvoeten. Ideaal voor pubers, dus!