Wil je de korte nacht verbergen? Of verander je gewoon graag je look? Dan is make-up de perfecte partner in crime! Wij gingen kijken in de rekken van ICI PARIS XL en verzamelden de perfecte producten om te shinen op kantoor – of een avondje uit natuurlijk. Met deze toppers, en onze tips, word je nog een echte beauty guru.

 

Een fondke leggen

Mooie make-up start met de perfecte basis. Gebruik dus altijd een primer zodat alles goed blijft zitten. Je kan kiezen voor een mattifiërend laagje, zoals de Bobbi Brown of net een product dat je een natuurlijke gouden glow geeft, zoals de all-time classic Touche Eclat van YSL. Wil je ook zeker zijn dat je oogschaduw na een paar uur niet op je wangen hangt? Investeer dan ook in een oog-primer. Alle YouTubers zweren bij deze Primer Potion.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zin in cake?

Ken je dat … je wil al je vlekjes en puistjes doen verdwijnen met foundation, en dus eindig je met de o zo gevreesde cake face, oftewel een veel te dikke laag. Dat los je makkelijk op door eerst met een concealer de puntjes die je weg wil werken aan te stippen en dan  een heel dun laagje fond de teint toe te voegen. Zelfs rode wangen of kleurverschillen kan je doen verdwijnen met een kleurcorrector of neutraliserende concealer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For your eyes only

Nog geen make-up pro? Hou je ogen dan eenvoudig. Zo kan je kiezen voor één zachte kleur, in de vorm van een stick of crème, die je over je bewegend ooglid verdeelt. Wil je toch wat meer dimensie? Met een neutraal of warm palletje kan je niet misgaan! Plaats de donkere kleuren dicht bij je wimperlijn, en laat ze lichter worden naar je wenkbrauw toe. Met een klein penseeltje kan je donkere oogschaduw zelfs als eyeliner gebruiken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bambi-ogen

Niks maakt je ogen groter dan mascara. Hou je van een natuurlijk effect? Gebruik dan de ultradunne Helena Rubinstein-mascara voor perfect gedefinieerde, lange wimpers. De Lancôme Grandiose helpt je met zijn gebogen borsteltje dan weer om echt al je wimpers – zelfs de allerkleinste – de volle laag te geven. En de mini-Troublemaker neem je makkelijk mee voor touch-ups tijdens de dag – of als je na het werk meteen feesten gaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kissproof

Een mooie mond is de finishing touch voor je hele look. Als je je lippen graag voller wil laten gaan, kies je best voor een juicy gloss in een naturelle kleur, zoals deze bestseller van MAC. Liever een matte formule die super goed blijft zitten? Dan is er de nude liquid lipstick van beautyvlogger Jeffree Star. En klassieke ladies gaan voor de ultieme rode lippenstift, Lady Danger!